Leveringsvoorwaarden

Fashion Zonnebril zal de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht nemen bij het in ontvangst nemen en bij de uitvoering van bestellingen van producten. Als je jouw bestelling voor 15:00 hebt geplaatst, dan verzenden wij dit nog dezelfde dag met het netwerk van DHL. Mogelijk worden daarom pakketten geleverd door een partner van DHL, zoals Bpost. Dit betekent dat je het pakket op de volgende werkdag kunt verwachten. Heb je de bestelling in het weekend gedaan? Dan kan het zijn dat de bezorgingsdienst er een dag langer over doet. Dit betekent dat je het pakketje dan op woensdag kunt verwachten.

Wij willen je erop wijzen dat Fashion Zonnebril niet verantwoordelijk is voor verlies, schade of diefstal door de bezorgingsdienst.

Verzendingskosten

Gratis verzending wanneer het totaalbedrag van je bestelling meer dan 50 euro is.

Voor bestellingen onder 50 euro worden onderstaande verzendkosten aangerekend:

Nederland: 4,95 euro
België: 6,95 euro

Retour

Is het product toch niet wat je in gedachten had? Dan heb je 14 dagen recht op retour.
Wij moeten het artikel terug ontvangen binnen 14 kalenderdagen, vanaf dag van levering. Je bent zelf verantwoordelijk voor de kosten van de retourzending. Deze kosten zijn afhankelijk van de verzendmethode die je kiest. Wij kunnen uw zoekgeraakt artikel, zonder bewijs van een track & trace verzending, niet terugbetalen.

Aan wat moet het product voldoen?

• Binnen 14 dagen na levering terug bij ons binnengekomen zijn.
• Het product moet in verpakking of in originele staat verkregen worden.
• Bij sporen van make-up of andere vlekken, weigeren we de terugbetaling.
• Indien het over een zichtbaar gebrek gaat, vragen wij u foto’s te trekken en ons zo snel mogelijk het gebrek te laten weten. Zo kunnen wij onze leverancier snel verwittigen.
• Solden worden niet teruggenomen en terugbetaald.

Hoe verloopt het voor u?
  1. U ziet af van uw aankoop en dat laat u ons zo snel mogelijk weten. Dit binnen de 14 dagen na dag van ontvangst. Doe dit best schriftelijk (e-mail) met vermelding van het artikel, eventueel artikelnummer, kleur, het eventuele gebrek en uw rekeningnummer naar info@fashionzonnebril.nl. Vervolgens bezorgen wij u het retouradres waar u het pakket naar kan versturen.
  2. Binnen de periode van 14 dagen (wij moeten het product ontvangen binnen die periode, uiterst dag 14), dient u ons de goederen op te sturen. Deze mogen niet beschadigd zijn en moeten in zijn originele verpakking zitten. Voorwaarden staan ook hierboven vermeld.
  3. U kunt uw betaald bedrag zeer snel terugvinden op het rekeningnummer dat u heeft opgegeven. Fashion Zonnebril verplicht zich om de terugbetaling uit te voeren binnen een termijn van 30 dagen na uw bericht van afzien van aankoop. Hou rekening met hetgeen in uw bericht moest staan (productartikel, kleur, rekeningnummer en reden/gebrek).